Mitt hus fick en ny utsida

God förmiddag gott folk, vad roligt att just du är intresserad av att läsa min blogg. Efter att ha läst kommentarer på en del tidigare inlägg har jag uppmärksammat en del frågor som ni har ställt, det jag märkte var mest efterfrågat var svar på frågor om fasaden på mitt hus. För ett tag sedan fick jag hjälp med en fasadrenovering i Bromma av företaget Rigma Bygg.

Jag har bott i mitt hus i många år nu, först med min före detta make och numera själv. Det har skett en del renovering invändigt och jag kände för några månader sedan att det var dags att renovera utvändigt också. Under hela tiden jag har bott i det här huset har det varit en tråkig ljusgul färg på det, en färg som jag för länge sedan tröttnade på. Jag ville ge husets utsida ett lyft och därmed gå igenom en fasadrenovering i Bromma, vilket jag fick hjälp med av det Rigma Bygg. De lyssnade till mina önskemål och försökte därefter få resultatet så likt det som möjligt, jag kan nu i efterhand säga att de nästan satte det fullt ut. Det blev i alla fall så likt det kunde bli, efter deras jobb blev jag helt plötsligt väldigt nöjd med husets fasad. Istället för en tråkig ljusgul färg var det nu en grå färg upptill och murning nertill på huset. Jag fick verkligen all den hjälpen jag ville ha och allt blev som jag ville att det skulle bli. Jag hoppas nu att ni har fått svar på de frågor ni har haft angående min fasadrenovering i Bromma, om ni har ytterligare frågor är det bara att ställa dem i kommentarsfältet så kommer jag försöka svara på dem också.