Min mamma får hjälp med städningen

Halloj gott folk och välkomna hit, vad kul att du kollar in här för att läsa ett nytt inlägg. Jag tänker idag prata om en städservice i Huddinge, de heter KC Städ AB och jobbar runt om i Stockholm. De har under en tid hjälpt min mamma med städningen där hemma, det handlar om bland annat fönsterputsning.

Min mamma har länge lidit av en del sjukdomar som gjort att hon inte riktigt kan ta hand om allt i hemmet, hon har alltid gjort så mycket som hon kunnat men det har under den senaste tiden inte riktigt räckt till. Jag och min syster har fått hjälpa henne rätt mycket för att hon ska slippa bo en något som ser ut som en svinstia. Både jag och min syster har dock ganska mycket i livet själva, hon har precis fått barn och jag har fått en befordran på jobbet. Det har gjort att vi inte kan hjälpa mamma lika mycket som vi vill, såklart har det varit tufft för oss att inte finnas där för mamma när hon behöver det som mest. För att mamma ändå skulle få den hjälpen hon behövde tog vi kontakt med en städservice i Huddinge i hopp om att de kunde hjälpa henne utifrån hennes behov, vilket inte var några problem. Sedan dess har mamma fått hjälp med hemstädning och fönsterputsning bland annat, vilket är en lättnad för både henne och oss. Vi behöver inte längre oroa oss för att mamma har det för smutsigt hemma hos sig och jag och min syster behöver inte längre stressa över att hinna med städningen hemma hos mamma. Personligen är jag glad över beslutet att anlita en städservice i Huddinge för det här, jag tror även att mamma och min syster är lika glada.