Hur vi fick så fina blommor på vårt bröllop

Tjenare, hallå, hej. Hoppas att er dag har börjat bra och att ni har många spännande saker som händer idag. Själv har jag inget speciellt på schemat förutom att skriva det här inlägget, ännu ett inlägg som ska handla om mitt bröllop i Götene. Dagens fokus kommer dock ligga på blommorna, företaget som hjälpte oss med det heter Gloriosa och ni kan läsa mer här om ni vill veta mer om dem.

Om ni har läst min blogg under ett tag har ni säkert läst de andra inläggen där jag har skrivit om mitt bröllop, ni kanske känner att det är nog med inlägg om det men jag har fått så många frågor om det och jag känner att jag vill besvara alla era frågor. Därför skriver jag idag det här inlägget om blommorna på mitt bröllop i Götene. Blommorna spelade en stor roll i bröllopet, det handlar om min brudbukett samt alla blomsterdekorationer i både kyrkan och i festlokalen. Det var viktigt för oss att blommorna skulle passa med vårt tema och att de skulle spegla oss, därför fick alla blomstergrupper innehålla vita rosor som är både min och min mans favoritblomma. Självklart ville vi att blommorna skulle bli perfekta, därför letade vi länge efter ett företag som kunde leverera det som vi var ute efter, det tog som sagt lång tid innan vi hittade Gloriosa. De kändes perfekt för jobbet efter att vi hade pratat med dem, det kändes som att vi verkligen kunde lita på dem med att fixa fina blommor till bröllopet. När vi fick se resultatet kunde man verkligen se att de lyssnat på oss och våra önskemål, alla dekorationer och buketter blev helt perfekta och passade otroligt bra in på vårt bröllop i Götene.