Fotografen bakom våra bröllopsbilder

God morgon, god morgon. Hoppas ni haft en skön natt med god nattsömn så att ni nu har mycket energi till att göra det bästa av den här dagen. I det här inlägget ska jag prata om en riktigt begåvad fotograf i Ängelholm som jag och min man anlitade till vårt bröllop som ägde rum för några veckor sedan.

Min stora dröm som jag har haft sedan jag var liten var att gifta mig med mitt livs kärlek, något som jag äntligen har fått göra. När jag träffade min man kände jag direkt att det var mannen jag skulle spendera resten av mitt liv med, nu har det gått snart fem år sedan vi träffades och jag är lika kär som jag var när jag först träffade honom. Livet blir så mycket enklare med honom, han lyfter upp mig på ett sätt som ingen tidigare har gjort. När han friade i höstas blev jag otroligt chockad samtidigt som jag blev otroligt glad, det var som att min dröm redan där gick i uppfyllelse. Vi har sedan dess planerat vårt bröllop in i minsta detalj för att det skulle bli så bra som möjligt, en del som vi fokuserade mycket på var att hitta en bra fotograf i Ängelholm som kunde fotografera våra bröllopsbilder. Det tog lång tid men tillslut hittade vi rätt man för jobbet, han jobbar för Studio Blitcher och kunde leverera bra bilder som vi kunde vara nöjda över. Tack vare honom har vi vårt bröllop förevigat i bilder, så att vi när som helst kan kolla tillbaka på den bästa dagen i våra liv. Jag kan helt klart råda er att kontakta denna fotograf i Ängelholm om ni är ute efter att få fina bilder, vare sig det handlar om bröllop eller familjeporträtt.